Van Gaal: "Blind past meer bij Barça dan in Engeland"

23 december 2017, 12:57

Louis van Gaal vindt Daley Blind (27) goed bij FC Barcelona passen. In de media, waaronder Marca, wordt gemeld dat de Catalanen belangstelling zouden hebben voor de huidige speler van Manchester United. "Daley is zeker een Barcelona-speler."

Van Gaal denkt dat het niveau van Barcelona en de speelwijze bij Blind past. "Hij past er meer dan in Engeland", zegt hij tegen Ziggo Sport. "Inschuivende libero, verdedigende middenvelder of aanvallende linksback kan hij allemaal invullen. Hij kan beter naar Barcelona gaan en op dit niveau spelen, dan bij Manchester United soms helemaal niet op de bank te zitten. Hier zit hij op z'n minst op de bank. Ik denk, omdat hij op meerdere posities zou kunnen spelen, hij best wel geschikt zou zijn."

Blind kwam op Old Trafford dit seizoen maar tot maar vier Premier League-optredens, in de Champions League speelde de Oranje-internationals wel alle wedstrijden. De oud-Ajacied beschikt over een aflopen contract. Het is onbekend wat de Engelsen met hem van plan zijn.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen