Gattuso met AC Milan ook onderuit tegen Atalanta

24 december 2017, 09:21

Gennaro Gattuso krijgt AC Milan nog niet bepaald aan de praat. Onder leiding van de voormalige middenvelder leed de Milanese club vanavond (zaterdag) haar tweede nederlaag op rij in de Serie A. Van streekgenoot Atalanta Bergemo werd in het eigen San Siro met 0-2 verloren.

Bryan Cristante bracht Atalanta in de 32ste minuut aan de leiding. De Italiaan tikte de bal van dichtbij in het doel na een vrije trap. Op aangeven van Leonardo Spinazzola zorgde Josip Ilicic negentien minuten voor tijd voor de 0-2 eindstand. Bij de bezoekers uit Bergamo hadden de Nederlanders Hans Hateboer en Marten de Roon een basisplaats.

Voor Gattuso was dit zijn vierde Serie A-wedstrijd als trainer van AC Milan. Onder zijn leiding speelden de Rossoneri gelijk bij Benevento (wat het eerste punt van de hekkensluiter was en is), wonnen ze van Bologna en verloren ze van Hellas Verona en nu dus van Atalanta. Volgende week zaterdag gaat Milan op bezoek bij Fiorentina.

Met 24 punten uit achttien wedstrijden staat Milan, dat afgelopen zomer zoveel uitgaf op de transfermarkt, elfde in de Italiaanse competitie. Atalanta bezet met drie punten meer plaats zeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen