Ten Hag reageert: "Ik zou openstaan voor Ajax"

23 december 2017, 23:14

FC Utrecht verloor zaterdagavond met 3-1 van NAC Breda. Trainer Erik ten Hag sprak na afloop van een onnodige nederlaag. Hij stelde dat bij zijn ploeg net die ene procent ontbrak om er wel wat van te maken in de laatste speelronde van 2017.

"Een verdiende overwinning voor NAC Breda, een onnodige nederlaag voor FC Utrecht. Bij ons ontbrak vandaag een procent", aldus Ten Hag na de wedstrijd op de website van FC Utrecht. "Je moet met het hart spelen. Een aantal van ons stond op het veld en gaf niet alles. Dat is kwalijk. Als je ziet hoe de 1-0 ontstaat. Op zo'n situatie hadden we de ploeg voorbereid. Maar toch incasseerden we dat doelpunt. Dat mag niet gebeuren. Dan moet je in de achtervolging."

Toch overheerste bij Ten Hag het goede gevoel over de hele eerste seizoenshelft gezien. "We hebben een schitterend kalenderjaar gespeeld, waarin we een recordaantal punten hebben gepakt en een recordaantal wedstrijden hebben gewonnen. We hebben ons bovendien goed gepositioneerd voor de tweede seizoenshelft. Maar het is doodzonde, want we hadden nog veel aantrekkelijker kunnen staan", besloot de trainer.

Ajax

In gesprek met FOX Sports ging Ten Hag ook nog in op het gerucht dat hij de nieuwe trainer van Ajax gaat worden. "Jullie weten net zoveel als ik. Ik heb de kranten gelezen. Als ze een beslissing hebben genomen, zullen ze langs Utrecht moeten. Je moet bij Ajax zijn en niet bij mij. Als ze zich bij Utrecht hebben gemeld, dan ben ik er niet over geïnformeerd. Maar ik zou wel openstaan voor Ajax", reageerde hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen