Fraser: "Sinds tijden weer frisser ogend Vitesse gezien"

23 december 2017, 23:25

Vitesse kwam zaterdag voor de vierde keer op rij niet tot winst in de Eredivisie. De Arnhemmers verloren met 2-1 bij PSV, ondanks dat ze wel op voorsprong kwamen. Toch is coach Henk Fraser positief over hetgeen hij heeft gezien in Eindhoven.

"Voor het eerst sinds tijden heb ik weer een frisser ogend Vitesse gezien", aldus Fraser bij Omroep Gelderland. Toch baalt hij wel. "Frustratie overheerst natuurlijk. We hebben een hoop mogelijkheden en balbezit afgedwongen, maar we verliezen wel. Je kan inderdaad niet zeggen dat we het slecht hebben gedaan, maar we lopen wel weer tegen een nederlaag aan."

Desondanks ziet Fraser 2018 met een goed gevoel tegemoet. "Ik zie ook veel positieve zaken. Voor het eerst sinds tijden had ik het gevoel van: boem, dit is wat mijn jongens kunnen. Met die energie en iets meer lef heb ik natuurlijk wel een beter gevoel dan de afgelopen wedstrijden. Ik ben dan ook wel even blij met de winterstop. Even de accu opladen bij iedereen, inclusief mijzelf. Maar ik heb er weer wat plezier uit gehaald vandaag, we gaan er de tweede helft vol voor. Ik verwacht dat alles explosiever wordt na de winter."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen