Van der Gaag: "Hebben er te weinig energie in gestoken"

23 december 2017, 23:56

Excelsior sloot de eerste seizoenshelft af met een 0-0 gelijkspel tegen FC Twente. De Rotterdammers bezetten daardoor momenteel de elfde plaats. Trainer Mitchell van der Gaag stelde na afloop dat Excelsior meer uit het duel met de Tukkers had moeten halen.

"We wisten dat Twente een mentale boost had gehad door de bekerzege. We hebben er te weinig energie ingestoken, vooral aanvallend gezien", wordt Van der Gaag geciteerd door de website van FC Twente. "Ik vond dan mijn ploeg te weinig risico nam, zeker de eerste helft. Vlak voor tijd waren we nog gevaarlijk met een kopbal. Maar uiteindelijk moet ook ik toegeven dat 0-0 een terechte uitslag is."

"Ik vond dat we mat begonnen. Naarmate de wedstrijd vorderde, pakten wij het wel op, zonder tot grote kansen te komen. Maar het was niet bepaald genieten vanavond", vervolgt Van der Gaag op de website van Excelsior. De trainer wil echter vooral positief terugblikken. "Als je me in juli had gevraagd of ik tevreden was geweest met 21 punten met de winterstop, dan had ik daarvoor getekend. Het is wel jammer dat we een serie van vijf nederlagen hebben gehad, maar het is wel belangrijk dat we vandaag in elk geval niet verloren hebben. Daardoor gaan we met een positief gevoel de winterstop in."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen