Utrecht-spelers zouden vertrek Ten Hag jammer vinden

24 december 2017 – De spelers van FC Utrecht betreuren het aanstaande vertrek van Erik ten Hag naar Ajax. De oefenmeester staat op het punt om de Domstad te verruilen voor Amsterdam en de selectie van Utrecht is daar absoluut niet blij mee.

Utrecht-spelers zouden vertrek Ten Hag jammer vinden

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Mocht het zo zijn, dan zou het ontzettend jammer zijn", zei captain Willem Janssen tegen FOX Sports na het verlies in Breda. "Dat die dag ooit een keer zou komen weet natuurlijk iedereen. Maar hij heeft een nieuwe impuls gegeven aan mijn carrière. We werken heel prettig samen. Hij geeft me ook veel verantwoordelijkheid. Hij maakt iedereen beter, dat heeft hij bewezen. We gaan het ontzettend missen als het zover mocht komen. Maar zo is de voetballerij en dan komt er bij ons weer iemand anders voor de groep."

Ook Ramon Leeuwin is enthousiast over de trainer. "Als je zo'n mogelijkheid krijgt, wat hij waarschijnlijk gaat krijgen, dan vind ik het vrij logisch dat hij daar op ingaat", zei hij bij De Tafel van Kees. "Het is de top van Nederland en dat is waar hij heen wil. Soms heb je dat midden in het seizoen. Dat is voor ons als spelers en voor een club als FC Utrecht vervelend. Maar ik denk dat niemand het hem kwalijk neemt als hij hier op ingaat."

Reacties

Ajax

gerelateerd