Overbodige Van Eijden en Dos Santos mogen weg bij AZ

24 december 2017, 15:00

Er is geen toekomst meer voor Rens van Eijden en Daphney Dos Santos bij AZ. Beide spelers mogen in de winterstop uitkijken naar een nieuwe club, zo hebben de Alkmaarders zondag op de eigen website bekendgemaakt. Het duo gaat dan ook niet mee op trainingskamp naar Spanje.

Dat de situatie van beide spelers compleet uitzichtloos is, blijkt wel uit het feit dat ze allebei niet tot de selectie voor het trainingskamp behoren. Met Jasper Schendelaar, Thijs Oosting, Mees Hoedemakers, Kenzo Goudmijn en Jelle Duin reizen er wel vijf talenten met AZ mee naar Spanje, waar de ploeg tussen 7 en 13 januari zal verblijven. Tijjani Reijnders is ook van de partij, de jonge middenvelder maakt definitief de overstap naar de eerste selectie.

Van Eijden en Dos Santos reizen dus niet mee naar Estepona. "Zij hebben van de club te horen gekregen dat ze mogen uitkijken naar een club waar ze meer kans op speeltijd hebben", meldt AZ. Van Eijden was onlangs nog strijdbaar in Alkmaar, zo liet hij weten in een interview met FCUpdate.nl.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen