Kortsmit na nederlaag: "Ik hoop dat Advocaat komt"

24 december 2017, 16:05

Dick Advocaat lijkt de voornaamste kandidaat om de ontslagen Alex Pastoor op te volgen bij Sparta Rotterdam. Doelman Roy Kortsmit stelt na de 4-0 nederlaag tegen FC Groningen dat de nieuwe trainer in elk geval veel werk te doen heeft.

Advocaat en Sparta zouden inmiddels in gesprek zijn over een contract. In gesprek met het Algemeen Dagblad reageert Kortsmit op de mogelijke komst van de oud-bondscoach. "Dat er heel veel werk te doen is als hij er bij Sparta instapt." De doelman hoopt dat Sparta flink actief gaat zijn op de transfermarkt. "Ik kan wel beweren dat we geen nieuwe spelers nodig hebben, maar dat lijkt me niet echt geloofwaardig na vandaag. We hebben extra jongens nodig als we in de eredivisie willen blijven. En dat willen we natuurlijk."

"Als Dick Advocaat zou komen, zou dat natuurlijk heel gaaf zijn. Voor de club, voor de fans en voor ons als selectie. Als speler wil je onder zo'n topcoach werken natuurlijk. Het is te hopen dat hij komt", vervolgt Kortsmit, die hoopt op een betere tweede seizoenshelft. "Hopelijk krijgt hij het voor elkaar dat we als selectie weer vertrouwen krijgen. Want wanneer we dat hebben, en dat hebben we dit seizoen al geregeld laten zien, kunnen we gewoon goed voetballen. Laten we ons daar aan vasthouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen