Van Geel wil Van Persie en Clasie terug bij Feyenoord

24 december 2017, 23:46

Martin van Geel hoopt dat Robin van Persie en Jordy Clasie terug willen keren naar Feyenoord. De technisch directeur van Feyenoord zegt op de achtergrond al bezig te zijn met een terugkeer van de Fenerbahçe-spits. Of het daar deze winterstop al van komt durft hij niet te zeggen.

In gesprek met de NOS gaat Van Geel in op de geruchten over Van Persie. "Er is heel weinig uitgesloten in het voetbal, dus dit ook niet. Van Persie is een ongelooflijk icoon. Het zou mooi zijn als hij zijn carrière bij Feyenoord zou kunnen afsluiten. Of het gebeurt durf ik niet te zeggen, maar we blijven daar op de achtergrond mee bezig", licht hij toe.

Ook Clasie houdt de technisch directeur in het achterhoofd, al stelt hij ook dat Feyenoord op die positie al wat opties heeft. "Jordy is verhuurd aan Club Brugge en we hebben op zijn positie heel goede spelers staan, maar ook hij zit in ons achterhoofd. Wellicht komt hij ooit weer naar voren, want hij is iemand die absoluut nog een keer terug naar Feyenoord moet", aldus Van Geel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen