Cocu niet bang voor vertrek Lozano: "Intentie om te blijven"

25 december 2017, 09:22

PSV is de fiere koploper van de Eredivisie tijdens de jaarwisseling. In de achttien wedstrijden die er tot nu toe gespeeld zijn, verloor de ploeg van Phillip Cocu slechts drie keer punten. Dus zal het vooral zaak worden om de ploeg bij elkaar te houden.

In verschillende media wordt de naam van Hirving Lozano genoemd als speler die mogelijk gaat vertrekken uit Eindhoven. Hoewel de Mexicaan pas een halfjaar in het Philips Stadion speelt, wordt er hier en daar zelfs gesproken over een bedrag van vijftig miljoen euro.

Toch denkt Cocu niet aan een vertrek van zijn meest bepalende speler. "Nee, ik heb er geen angst voor", aldus de trainer tegenover FOX Sports. "Het blijft wel de voetballerij en deze zit natuurlijk heel raar in elkaar. Wij zullen er alles aan doen om hem aan boord te houden. Hij heeft zelf ook de intentie om hier te blijven. Dan acht ik de kans niet zo groot dat er iets gaat gebeuren. Al durf ik dat nooit met zekerheid te zeggen. Er gebeuren vreemde dingen op de transfermarkt."

Lozano kwam deze zomer voor acht miljoen euro over van het Mexicaanse CF Pachuca. In twintig officiële duels kwam hij tot dusver tot dertien treffers en zeven assists.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen