Lulic schiet het Lazio van De Vrij naar halve finale Coppa

27 december 2017, 07:41   Bijgewerkt: 27 december 2017, 08:17

Lazio Roma heeft als eerste club de halve finale van de Coppa Italia, officieel de TIM Cup geheten, bereikt. De Romeinen vochten zich op tweede kerstdag in een felbetwiste wedstrijd lang Fiorentina. De Bosnische aanvoerder Senad Lulic gaf uiteindelijk de doorslag met het enige doelpunt van de avond: 1-0.

Stefan de Vrij begon in de basis en maakte als centrale verdediger de negentig minuten vol. De wedstrijd kende weinig kansen, waardoor de vroeg goal van Lulic al van doorslaggevend belang bleek te zijn. Fiorentina nam de wedstrijd in het Stadio Olimpico daarna wel in handen, maar kwam niet verder dan enkele kansjes voor onder meer Nikola Milentout en Jorden Veretout.

De andere halve finalisten in de Coppa Italia worden pas de komende twee weken bekend. Zo werken AC Milan en Internazionale vanavond  de immer beladen stadsderby van Milaan af. De overige twee halve finales, Napoli-Atalanta en Juventus-Torino, worden na de jaarwisseling gespeeld. Vorig jaar wist Juve beslag te leggen op de Coppa. In de finale versloeg de Oude Dame Lazio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen