Liverpool-speler Flanagan moet voor rechter verschijnen

27 december 2017, 15:43

Liverpool-verdediger Jon Flanagan moet op dinsdag 2 januari 2018 voor de rechtbank in Liverpool verschijnen. De speler wordt verdacht van mishandeling, al is het exacte voorval nog niet bekend gemaakt. De politie van Liverpool heeft wel bevestigd dat Flanagan in de nacht van vrijdag op zaterdag is opgepakt voor betrokkenheid bij een incident in Duke Street.

De officiële mededeling luidt: "de Merseyside politie kan bevestigen dat Jonathan Patrick Flanagan, leeftijd 24 jaar uit Cressington in Liverpool, wordt beschuldigd van betrokkenheid bij een incident in Duke Street gelegen in het centrum van Liverpool." De club geeft aan op de hoogte te zijn van het nieuws, maar weigert inhoudelijk op de zaak te reageren.

Flanagan (hier op archiefbeeld) is een product uit de eigen jeugdopleiding en debuteerde in 2010 in het eerste elftal. Hij werd de eerste seizoenen nog als een veelbelovend talent beschouwd, maar is de afgelopen jaren op een zijspoor beland bij The Reds. Zo werd Flanagan vorig jaar verhuurd aan Burnley. Dit jaar is hij terug op Anfield, maar kwam hij nog niet verder dan één schamel optreden in de League Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen