[SPANJE]: Rafinha overweegt Barça te verlaten, Joaquin verlengt

28 december 2017, 21:24   Bijgewerkt: 28 december 2017, 21:39

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Rafinha overweegt Barcelona te verlaten

Rafinha is terug van zwaar blessureleed, maar hij is zeker niet zeker van speeltijd in het eerste van Barcelona. Paulinho en Ivan Rakitic doen het uitstekend en als hij naar het WK wil met Barcelona zal hij speelminuten moeten maken. De 24-jarige middenvelder stond voor zijn blessure in de belangstelling van Juventus, Arsenal en Liverpool. (El Mundo Deportivo)

- Atlético Madrid verhuurt Vietto aan Sporting

Luciano Vietto komt de eerst helft van 2018 op huurbasis uit voor Sporting Lissabon. Miguel Marín, directeur bij Atlético Madrid, heeft de verhuur bevestigd. De Argentijnse aanvaller wordt dus een collega van Bas Dost. Als de samenwerking bevalt, kan Sporting besluiten om Vietto definitief over te nemen. Er is namelijk een optie tot koop voor tien miljoen euro bedongen. (La Sexta)

- Ervaren rot Joaquin breekt contract open

Hij is al 36 jaar oud, maar Joaquin weet nog niet van ophouden. De aanvoerder van Real Betis - de club die hem ook opleidde - heeft zijn contract bij de Spaanse middenmotor verlengd tot en met de zomer van 2020. Wanneer die verbintenis afloopt, is hij bijna 39 jaar oud. (Officiële website)

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen