Ronaldo kijkt naar toekomst: "Ik denk aan het maken van films"

30 december 2017, 11:01

Cristiano Ronaldo focust zich momenteel nog volledig op zijn voetballoopbaan, maar begint langzaam aan ook aan zijn toekomst te denken. De 32-jarige Portugees kiest na zijn carrière mogelijk voor een opvallende switch naar de filmindustrie.

"Ik weet dat ik een goed leven heb als ik stop met voetbal. Dat zeg ik niet omdat ik veel geld heb, maar omdat ik nieuwe dingen wil proberen", zegt Ronaldo in Spaanse media. "Ik denk bijvoorbeeld aan het maken van films. Ik heb ook mijn eigen bedrijven, zoals mijn hotels, mijn sportscholen en mijn eigen kledinglijn. Ik wil leren hoe het is om een zakenman te zijn. Toen ik 27 was, dacht ik al aan mijn toekomst."

Ronaldo doet ook een boekje open over de sleutel van zijn succes. "Motivatie", zegt hij. "Als je gemotiveerd bent is alles makkelijk. In deze sport moet je hard werken. Je moet ambitie hebben en passie hebben. Het is zaak om meerdere dingen te beheersen. Ik voel nog steeds de passie voor het voetbal en voel dat ik elk jaar nog veel kan bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen