Narsingh helpt Swansea aan zege, Salah briljant bij Liverpool

30 december 2017, 18:05   Bijgewerkt: 30 december 2017, 18:13

Luciano Narsingh heeft Swansea City naar de vierde competitiezege geschoten en van de laatste plaats geholpen. De aanvaller maakte zaterdag op bezoek bij Watford in blessuretijd de winnende 1-2. West Bromwich, dat een wedstrijd minder speelde, is de nieuwe hekkensluiter in de Premier League. Ook waren er zeges voor Liverpool (2-1 tegen Leicester City) en Chelsea (5-0 tegen Stoke City). Everton verloor op bezoek bij Bournemouth (2-1).

Watford - Swansea City 1-2

Narsingh gaf Carlos Carvalhal een droomdebuut op de bank van Swansea. De Portugees werd deze week aangesteld als opvolger van de ontslagen Paul Clement. De geplaagde club uit Wales boog in de laatste minuten van de wedstrijd de 1-0 van Andre Carrillo om. Eerst maakte Jordan Ayew in de 86ste minuut de gelijkmaker, Narsingh ontpopte zich als invaller tot matchwinner. In blessuretijd was de oud-speler van sc Heerenveen en PSV in de rebound trefzeker.

Liverpool - Leicester City 2-1

De komst van Van Dijk naar Liverpool is hard nodig, zo werd na twee minuten pijnlijk duidelijk. Een enorme fout achterin leidde de snelle 0-1 voorsprong in. Jamie Vardy scoorde uit een niet te missen intikker. Voorin zit het allemaal wel goed bij Liverpool, waar Georginio Wijnaldum zaterdag als invaller meedeed. Want dankzij de klasse van Sadio Mané en Mohamed Salah maakte Liverpool in de tweede helft de gelijkmaker. Salah ontving de bal in alle drukte, maar bleef rustig. De Egyptenaar stuurde twee spelers het bos in en vond het gaatje: 1-1. De assist was ook fraai, want Mané bediende Salah met zijn hak. Liverpool ging vervolgens op zoek naar de voorsprong. Salah nam zijn club wederom bij de hand. Hij draaide knap weg van zijn tegenstander en schoot raak. Het betekende zijn zeventiende competitietreffer, en bovendien drie punten voor Liverpool. The Reds sluiten het jaar af als nummer vier van de Premier League.

Chelsea - Stoke City 5-0

De eerste basisplaats voor Ibrahim Afellay dit seizoen bij Stoke City werd geen prettige middag. The Potters kregen op Stamford Bridge een pak slaag van Chelsea. Antonio Rüdiger opende de score met een rake kopbal. Zes minuten later kwam Chelsea op rozen via Danny Drinkwater. Daarmee was de wedstrijd al na tien minuten beslist. Pedro, Cesar Azpilicueta en Davide Zappacosta deden ook nog een duit in het zakje. Chelsea staat na 21 wedstrijden tweede, maar kan zaterdag avond nog gepasseerd worden door Manchester United.

Bournemouth - Everton 2-1

Twee Nederlanders hadden een basisplaats bij Bournemouth - Everton. Nathan Aké speelde bij de thuisploeg, Cuco Martina bij de gasten. Everton leek voor de achtste keer op rij ongeslagen te blijven, maar Ryan Fraser zorgde voor de late 2-1. Het was de tweede goal voor Fraser, die de score ook opende. Idrissa Gueye was trefzeker voor The Toffees.

Overige uitslagen:

Huddersfield Town - Burnley 0-0

Newcastle United - Brighton & Hove Albion 0-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen