Internazionale sluit teleurstellende maand december in stijl af

30 december 2017, 20:03

In stijl heeft Internazionale de teleurstellende maand december afgesloten. De Nerazurri speelden zaterdag in eigen huis gelijk tegen Lazio (0-0). Inter, eerder in het seizoen nog koploper in de Serie A, won slechts één wedstrijd in de laatste maand van het jaar en werd deze week ook nog door AC Milan uitgeschakeld in de Italiaanse beker.

Internazionale en Lazio, waar Stefan de Vrij sterk speelde, hadden in de eerste helft moeite om op gang te komen. Het dichtste bij een doelpunt was Lazio, omdat Borja Valero van Internazionale bijna zijn eigen doelman Samir Handanovic passeerde. Antonio Candreva, die in het verleden voor Lazio speelde, liet zich zien in negatieve zien. Hij spuugde naar het eigen publiek.

Beide ploegen vermaakten het publiek na rust een stuk meer. Valero was nu dicht bij een doelpunt voor Inter, maar redde doelman Thomas Strakosha goed. De Romeinen dachten aan te kunnen leggen vanaf elf meter. Arbiter Gianluca Rocchi kende ook een strafschop toe, maar de video-scheidsrechter bepaalde anders. Dat Lazio zich later de zege niet toe-eigende hadden de Romeinen ook aan zichzelf te wijten. Vanaf zes meter schoot invaller Felipe Anderson naast.

Met de remise schieten Inter en Lazio beide niets op. Voor Inter raakt koploper Napoli verder uit zicht. Het verschil is zeven punten. Lazio had op gelijke hoogte kunnen komen met stadsgenoot en nummer drie AS Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen