Bevliegingen Dybala helpen Juventus langs Hellas

30 december 2017, 22:42

Dankzij bevliegingen van Paulo Dybala heeft Juventus zaterdag zijn laatste wedstrijd van 2017 gewonnen. Op bezoek bij Hellas Verona werd het 1-3 en blijft de regerend kampioen van Italië tot op een punt van de huidige koploper Napoli.

Een eenvoudige avond was het niet voor Juventus op bezoek bij Hellas Verona. De Oude Dame was vroeg op voorsprong gekomen via Blaise Matuidi, die in rebound raak schoot na een poging van Gonzalo Higuain op de paal. Higuain had in de eerste helft twee grote kansen om de voorsprong te verdubbelen. Daniele Verde was aan de zijde van de thuisploeg gevaarlijk.

Juentus moest aan de bak na de gelijkmaker van oud-spler Martin Caceres in de tweede helft. Op dat moment stond Dybala op, die tot de goal tegenvallend speelde. Hij hielp Juventus aan een nieuwe voorsprong en breidde die vervolgens ook uit. Met een mooie solo bracht de Argentijn de 1-3 eindstand op het scorebord. Het waren bovendien zijn eerste doelpunten sinds 19 november.