FCUpdate.nl wenst u een sportief en gelukkig 2018!

1 januari 2018, 00:00   Bijgewerkt: 31 december 2017, 09:59

Alle medewerkers van FCUpdate.nl wensen u een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar. Laten we hopen dat het voor Nederland een beter voetbaljaar dan de afgelopen jaren zal worden. We heffen samen het glas en proosten op een geweldig 2018!

Het jaar 2017 zal voor altijd worden herinnerd als het jaar waarin het drama van Abdelhak Nouri de gehele voetbalwereld deed opschrikken. Voetbalfans zullen de frivole middenvelder van Ajax, wat de afloop ook is, nooit vergeten. 2017 was ook het jaar waarin Oranje het WK in Rusland misliep en Arjen Robben stopte als international bij het Nederlands elftal.

Gelukkig gebeurden er ook genoeg mooie dingen in 2017. Er was prachtige ontlading te zien bij Feyenoord na het behalen van het kampioenschap, Ajax haalde de Europa League-finale en Vitesse won de eerste prijs in de clubgeschiedenis door in de bekerfinale van AZ te winnen. Het grootste succes van het jaar was waarschijnlijk de EK-titel van de Oranje Leeuwinnen in eigen land. Hopelijk wordt 2018 eveneens een spetterend voetbaljaar. Met het WK in Rusland in het verschiet mag dit wel verwacht worden, al is het natuurlijk zonde dat Oranje niet van de partij is.

Ook in het nieuwe jaar gaan we er met FCUpdate.nl weer alles aan doen om u zo snel en goed mogelijk te bedienen van het laatste nieuws, interessante achtergrondverhalen en interviews en de mooiste video's.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen