[ENGELAND] Young drie duels geschorst, Pogba kritisch

31 december 2017, 14:37   Bijgewerkt: 31 december 2017, 20:12

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Young en Naughton moeten drie duels brommen

Ashley Young is door de FA voor drie duels geschorst als gevolg van zijn onbehoorlijke gedrag afgelopen week tegen Southampton (0-0). Young deelde aan oud-FC Groningen en Twente-middenvelder Dusan Tadic een elleboog uit. De arbitrage miste het voorval, maar de camera's niet. Ook Swansea City-verdediger Kyle Naughton mag drie wedstrijden toekijken. Naughton werd gestraft, omdat hij Stefano Okaka van Watford trapte. (The FA)

- Jesus in tranen van het veld

Op de laatste dag van 2017 heeft Manchester City een zware domper te verwerken gekregen. In de uitwedstrijd tegen Crystal Palace heeft Gabriel Jesus een op het oog ernstige kwetsuur opgelopen. De Braziliaan gleed in de eerste helft uit en lijkt met een verrekking in zijn knie te kampen. Hij verliet het veld in tranen. (Ziggo Sport)

- Pogba kritisch op Man United

Manchester United speelde zaterdag teleurstellend met 0-0 gelijk tegen Southampton. Middenvelder Paul Pogba vindt dat het veel beter moet bij zijn ploeg. "We hebben weer gelijkgespeeld. We moeten wakker worden. Er moet iets veranderen waardoor we weer gaan winnen. We moeten ons nu snel herpakken en sterk terugkomen tegen Everton." (Sky Sports)

- Nottingham Forest ontslaat coach

Ten slotte nieuws uit het Championship. Nottingham Forest, dat veertiende staat, heeft trainer Mark Warburton de laan uitgestuurd na het 1-0 verlies bij Sunderland. De coach werd in maart aangesteld, maar kreeg het niet op de rit bij de club. Ook assistent David Weir en technisch directeur Frank McParland zijn niet langer werkzaam bij Nottingham Forest. (Clubwebsite) 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen