Spoorboekje: transfertops & -flops en nieuwjaarsvoetbal

1 januari 2018, 07:00   Bijgewerkt: 31 december 2017, 15:38

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 1 januari.

Specials

Topaantransfers versus de miskopen 

2017 mag er dan op zitten, maar er is nog zat om terug te blikken. Zo kijken we vandaag naar de beste en de slechtste Eredivisie-transfers van voorbije zomer. Welke vijf spelers zijn een aanwinst voor hun club en de competitie gebleken en welke vijf hebben het nog totaal niet waargemaakt?

Westrijden

Manchester United moet vorm hervinden bij Everton

"All is quiet on New Years Day", zo luiden de lyrics van U2. Maar in de Premier League en alle lagere divisies in Engeland hebben ze daar traditioneel lak aan. Vijf wedstrijden staan er op het menu, waarbij Everton - Manchester United zonder twijfel de meest aansprekende is. Al is ook Burnley - Liverpool om 16.00 een aardig potje om te bekijken. Manchester United zal 2018 goed willen starten, nadat het de laatste vier officiële wedstrijden van 2017 niet wist te winnen.

Voetbal op tv

13.30 uur: Brighton & Hove Albion - Bournemouth, Ziggo Sport

16.00 uur: Burnley - Liverpool, Ziggo Sport

18.30 uur: Everton - Manchester United, Ziggo Sport

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen