West Brom verpest het recordfeestje van Wenger

31 december 2017, 19:22

Het had een feestje moeten worden voor Arsenal, maar de recordwedstrijd van Arsène Wenger (de teller staat nu op 811 competitiewedstrijden als manager) bij West Bromwich Albion werd niet gewonnen. Dankzij een late en dubieuze strafschop gooiden The Baggies roet in het eten: 1-1.

Het was zeker geen onaantrekkelijke wedstrijd die beide ploegen het publiek voorschotelden, maar scoren lukte voor rust maar niet. Alexandre Lacazette kreeg namens de bezoekers misschien wel de beste kans, maar zijn schot werd net van richting veranderd en ging naast. Verder leek de ploeg toch vooral Mesut Özil te missen, de middenvelder zou knieproblemen hebben. 

Na de pauze begon West Brom brutaal, toch waren de grootste kansen weer voor Lacazette, die een keer op doelman Ben Foster en enkele minuten later net naast tikte. Aan de andere kant stond Petr Cech op de momenten dat het moest zijn mannetje. Alexis Sánchez leek de wedstrijd vlak voor tijd te beslissen met een vrije trap die via de muur binnenviel. 

Daarmee leek Arsenal een late zege te boeken, maar de arbitrage maakte het spannender. Er werd namelijk hands geconstateerd van Calum Chambers. Een twijfelachtige beslissing, maar twijfel kende Jay Rodríguez niet. Hij schoot vanaf elf meter prima raak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen