Gisteren gemist: averij voor City en Arsenal, Sneijder miskoop

1 januari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 31 december 2017, 19:44

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 31 december.

West Brom verpest het recordfeestje van Wenger

Het had een feestje moeten worden voor Arsenal, maar de recordwedstrijd van Arsène Wenger (de teller staat nu op 811 competitiewedstrijden als manager) bij West Bromwich Albion werd niet gewonnen. Dankzij een late en dubieuze strafschop gooiden The Baggies roet in het eten: 1-1.

Sneijder en Kongolo opgenomen in het Ligue 1-miskopenelftal

Er trekken de voorbije transferperiodes ineens volop Nederlanders naar de Ligue 1, maar niet alle slagen even goed. Dat blijkt wel uit het elftal miskopen dat de sportkrant L'Equipe samenstelde, daarin staan namelijk twee Nederlanders.

Crystal Palace mist penalty in blessuretijd en spaart Man City

Door het oog van de naald: dat is Manchester City zondag gekropen bij Crystal Palace. De koploper is nog ongeslagen in de Premier League, maar leek op oudjaarsdag de bietenbrug op te gaan door een strafschop voor Palace in blessuretijd. Luka Milivojevic faalde echter vanaf elf meter, waardoor het 0-0 bleef.

Vroege komst Romero opent weg voor verhuur Lammers

Maximiliano Romero komt deze winter al naar Eindhoven. De aanvaller komt over van Vélez Sarsfield en dat maakt dat de kans voor Sam Lammers op speeltijd nog een stuk geringer wordt. PSV staat er dan ook voor open om hem gedurende de tweede seizoenshelft te verhuren.

'Achilles '29 overweegt faillissement aan te vragen'

Achilles '29 overweegt een faillessement aan te vragen om vervolgens een doorstart in de Tweede Divisie te maken. Volgens De Gelderlander is dat - met toestemming van de KNVB - een van de twee opties. De andere is het aangaan van een miljoenenlening. Er zou vijf miljoen geleend kunnen worden van een Braziliaanse dienst, maar het geldbedrag is nog altijd niet binnen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen