'Veertiensecondentransfer' van Adrien Silva dan toch afgerond

1 januari 2018, 11:33

De transfer van Adrien Silva is dan toch echt eindelijk afgerond. Afgelopen zomer was Leicester City veertien seconden te laat met het aangeven van de transfer van de Portugees, die overkwam van Sporting Lissabon, waardoor hij het afgelopen half jaar niet in actie mocht komen. Ook in beroep gaan hielp niet.

Dus moesten The Foxes wachten tot 1 januari, voordat ze echt de eigenaar waren van de middenvelder. "Het was zeer frustrerend, maar de moeilijke tijden zijn verleden tijd", aldus Silva op de clubsite. "Ik heb elke dag hard toegewerkt naar dit moment. Dus ik ben in een goede conditie. Dat is belangrijk, omdat ik lang geen wedstrijden heb gespeeld. Daarom heb ik harder getraind dan normaal, al is er uiteindelijk niets beter dan wedstrijden spelen."

Dat kan hij vandaag (maandag) op nieuwjaarsdag namens Leicester City eindelijk gaan doen tegen Huddersfield Town. Bij een overwinning kan Leicester vanaf de achtste plaats omhoog blijven kijken, terwijl bij een verlies Huddersfield op gelijke hoogte komt in wedstrijdpunten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen