Nederlands trio bij Crystal Palace maakt indruk op Hodgson

1 januari 2018 – Het ging de Nederlanders bij Crystal Palace nog niet zo voor de wind, maar daar kan na het duel met Manchester City (0-0) weleens verandering in komen. Manager Roy Hodgson was namelijk zeer te spreken over het optreden van Jairo Riedewald, Patrick van Aanholt en Timothy Fosu-Mensah. Volgens de coach behoorde het drietal tot de beste spelers van het veld.

Nederlands trio bij Crystal Palace maakt indruk op Hodgson

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Door de drukke weken in de Premier League kreeg het Hollandse trio, dat sinds het vertrek van Frank de Boer op een zijspoor was beland, een kans. "Riedewald had van mij eigenlijk nog geen kans gekregen en Van Aanholt en Fosu-Mensah ook nog niet zo veel", sprak Hodgson na de remise in de Engelse media. "Daarom is het extra knap dat zij zo ontzettend goed speelden."

Door de blessure van Scott Dann en het goede optreden van de verdedigers is de kans groot dat het drietal kansen blijft krijgen van manager Hodgson. Daarvoor is morgen (dinsdag) tegen Southampton de eerstvolgende kans in de Premier League.

Reacties

Premier League

gerelateerd