[ENGELAND] Lukaku snel terug, rumoer rondom Coutinho groeit

1 januari 2018, 14:03   Bijgewerkt: 1 januari 2018, 19:24

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

Lukaku maar een week uitgeschakeld.

Romelu Lukaku zal snel weer op het veld staan, dat meldt manager José Mourinho in een korte update. De aanvaller kwam afgelopen week tijdens de wedstrijd tegen Southampton hard in botsing met Wesley Hoedt. ""Hij zal de eerste week van januari out zijn, maar enkel uit voorzorg." (Officiële website)

Ontbreken Countinho voedt geruchten over Barcelona-transfer

Alsof de geruchten over een transfer naar Barcelona nog niet genoeg aanwezig waren, komt er nieuw bericht uit Engeland. Philippe Coutinho is namelijk op het laatste moment buiten de selectie voor het uitduel met Burnley gelaten. Dit zorgt uiteraard alleen maar voor meer speculatie over zijn toekomst. Ook de niet geheel fitte Mohamed Salah zou definitief buiten de boot zijn gevallen. Zodoende missen The Reds een paar belangrijke namen uit de zogenaamde FabFour. (Liverpool Echo)

Knockaert maakt eerste Premier League-doelpunt van 2018

Het eerste doelpunt van 2018 in de Premier League is op naam gekomen van Anthony Knockaert. De Fransman schoot Brighton & Hove Albion op Nieuwjaardag op een 1-0 voorsprong tegen Bournemouth.

Mata uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar

De Engelse kwaliteitskrant The Guardian heeft Juan Mata uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar 2017. De Spanjaard van Manchester United krijgt de prijs voor de start van het Common Goal-project. Hierin staan spelers en trainers één procent van hun salaris af aan het goede doel. Een jaar geleden werd de prijs voor het eerst uitgereikt, toen aan de Italiaan Fabio Pisacane van Cagliari.  Hij leed op veertienjarige leeftijd aan het Guillain-Barré-syndroom, een spierziekte. Maar Pisacane was bleef vastberaden het hoogste te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen