[SPANJE]: Costa eindelijk gepresenteerd, prijs voor Modric

1 januari 2018, 19:44

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Modric evenaart Suker met zesde titel

Luka Modric blijft de prijzen in Kroatië maar aaneen rijgen. De 32-jarige middenvelder van Real Madrid is voor de zesde keer uitgeroepen tot de speler van het jaar in zijn geboorteland. Daarmee evenaart Modric Davor Suker, die de award ook zes maal kreeg. (Vecernji)

Costa kan niet wachten: "Ik ben klaar om te spelen"

Diego Costa mag dan eindelijk uit gaan komen voor Atlético Madrid. De aanvaller werd afgelopen zomer al gekocht door de Madrilenen, maar moest vanwege een transferverbod wachten. Op nieuwjaarsdag kon hij dan eindelijk gepresenteerd worden. "Ik heb hier lang op gewacht en nu ben ik klaar om te spelen", vertelt de Spanjaard. "Ik ga mijn uiterste beste doen. Het WK heb ik ook nog in mijn achterhoofd, maar dan moet ik vooral beginnen om hier goed te spelen. Alleen dan verschijn ik op de radar van de bondscoach." (Officiële website)

Hekkensluiter Las Palmas heeft Samperio binnen

UD Las Palmas was waarschijnlijk de eerste club om in 2018 de transfer van een nieuwe speler aan te kondigen. Jairo Samperio heeft de overstap gemaakt van FSV Mainz 05 naar de Primera División. Opmerkelijk genoeg tekent hij slechts een contract voor een half seizoen. De 24-jarige middenvelder, die eerder uitkwam voor Sevilla en Racing Santander, kwam dit jaar amper aan spelen toe in Duitsland en moet nu bij de Spaanse hekkensluiter het tij proberen te keren. (Officiële website)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen