Brighton en Bournemouth delen punten in heerlijke jaaropening

1 januari 2018, 15:19

Brighton & Hove Albion heeft in eigen huis verzuimd om het jaar te beginnen met een overwinning. De ploeg van basisklant Davy Pröpper kwam tegen Bournemouth tot twee keer toe op voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een puntendeling: 2-2.

Zonder de op de bank gezette Nathan Aké moest Bournemouth al heel vroeg een treffer incasseren. Na vijf minuten vond José Izquierdo met zijn lage voorzet Anthony Knockaert, die bij de tweede paal opdook om binnen te werken. De bezoekers moesten blijkbaar de champagne nog even laten zinken, maar hadden na een halfuur een reactie paraat. Steve Cook kopte een hoekschop van Jordan Ibe binnen.

Het duel had een hoog niveau wat vermaak betreft en die lijn werd ook na de rust doorgetrokken. Weer was de goede assist van Izquerdo en dit keer was het Glenn Murray die voor een goede start van Brighton zorgde. Toch zou ook deze voorsprong niet stand houden. Na een warrige scrimmage was het Callum Wilson, die uiteindelijk de bal in het doel wist te werken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen