GAE-aanwinst Savastano met nummer 34 als eerbetoon aan Nouri

2 januari 2018, 09:58   Bijgewerkt: 2 januari 2018, 10:13

Go Ahead Eagles heeft na Robin Buwalda en Levi Opdam de volgende defensieve aanwinst gepresenteerd. Verdediger Mauro Savastano wordt voor een half seizoen gehuurd van Ajax tot 30 juni 2018, dat is ook het moment waarop de verbintenis van de achterhoedespeler afloopt in Amsterdam. Hij gaat in Deventer met een bijzonder rugnummer op zijn shirt spelen.

De linkervleugelverdediger speelde sinds 2007 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 16 maart 2015 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal in de Jupiler League-wedstrijd tegen Fortuna Sittard (3-0 winst). In totaal speelde Savastano 33 officiële wedstrijden bij Jong Ajax. Dit seizoen komt hij echter steeds minder in actie, met een aflopend contract in het vooruitzicht wil hij zich laten zien in Deventer.

"Ik wil daarom graag weer minuten maken, me in de kijker spelen. Toen Go Ahead Eagles interesse toonde, sprak mij dat gelijk aan. Het is volgens mij een goede, warme club. Mijn doelen: weer lekker spelen en het team versterken. Én de play-offs halen", aldus Savastano.

De acterhoedespeler gaat bij Go Ahead Eagles spelen met rugnummer 34. Dit is een eerbetoon aan zijn vriend en voormalig ploeggenoot Abdelhak Nouri.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen