[ENGELAND] Salah in vorm, Wenger ontkracht David Luiz-gerucht

2 januari 2018, 11:14

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Klavan blij

Ragnar Klavan is trots op het winnende doelpunt dat hij maakte tegen Burnley (1-2), maar is vooral blij met de overwinning van The Reds. "Het was een bizarre wedstrijd op het einde. Maar het resultaat was wel heel belangrijk", vond de verdediger. "Het was een lastige wedstrijd, dat is het altijd bij Burnley. Maar ditmaal zeker, door het drukke programma. Gelukkig hebben we gewonnen." (Clubsite)

- Wenger ontkracht geruchten

Arsenal is niet bezig om David Luiz binnen te halen. Dat heeft manager Arsène Wenger dinsdag laten weten. Volgens de oefenmeester kloppen de berichten in de Engelse media niet. "We willen wel wat dingen doen deze maand, maar het is moeilijk om te zeggen of en wanneer dat gaat gebeuren. Het is niet alleen aan ons." (Persconferentie)

{image[322541][right-half][]}- Guardiola baalt van programma

Pep Guardiola heeft naar aanleiding van de blessures van Gabriel Jesus en Kevin de Bruyne wederom maar weer eens laten weten het overvolle Engelse programma niet verstandig te vinden. "Technisch en fysiek is het niet goed voor de spelers, maar ik weet dat het traditie is in Engeland. Ik zal me moeten aanpassen", aldus de coach. (BBC)

- Salah in bloedvorm

Salah werd verkozen tot de beste speler van Afrika in 2017, scoort dit seizoen alleen minder dan Harry Kane en presteert momenteel ook met Liverpool uitstekend. Zelfs zijn trainer Jürgen Klopp had niet verwacht dat hij het zo goed zou doen in de Premier League, liet de coach dinsdag weten. Wie naar zijn statistieken kijkt, kan ook niet anders dan concluderen dat het een uitstekend jaar was van de aanvaller.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen