Verbeek had trainingskamp van FC Twente het liefst gecanceld

3 januari 2018, 08:05

Als het aan Gertjan Verbeek had gelegen, was FC Twente deze winter niet op trainingskamp gegaan. De Tukkers vertrekken woensdag naar Spanje voor een zesdaagse reis. "Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een winters kamp in warme oorden de kans op blessures vergroot", aldus de oefenmeester.

Dus was hij liever in Nederland gebleven, ook omdat er op twee van de zes dagen in Spanje gereisd wordt. "Er blijft te weinig over. Na het trainingskamp moet je de jongens ook één of twee dagen vrij geven omdat ze hun gezin of familie niet hebben gezien. De beuk erin gooien heeft zo geen zin", aldus Verbeek in het Algemeen Dagblad.

Bovendien kost een dergelijk reisje ook nog het nodige geld. "Al gauw zo'n veertig duizend euro, dat geld kun je ook in de pot voor eventuele versterkingen stoppen."

FC Twente vliegt woensdagmiddag naar Alicante. Wie ook weer van de partij is, is middenvelder Haris Vuckic. Hij was sinds 29 september geblesseerd, maar is weer fit genoeg om aan te sluiten. De geblesseerde Luciano Slagveer en huurlingen Isaac Buckley Ricketts en Nikola Gjorgjev blijven achter in Nederland. Op Spaanse bodem oefent Twente tweemaal: VfB Stuttgart en Werder Bremen zijn de tegenstanders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen