[ENGELAND] Hughes mag nog aanblijven, nieuw bod op Coutinho

3 januari 2018, 12:41   Bijgewerkt: 3 januari 2018, 14:10

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Stoke City ontslaat Hughes nog niet

Het gaat alles behalve soepel bij Stoke City, maar Mark Hughes mag in ieder geval dit weekend nog op zijn plek blijven zitten. In de FA Cup moet de manager tegen Conventry City zijn blazoen wat op zien te poetsen, want in de competitie zijn de prestatie ondermaats. Stoke staat momenteel achttiende onder de degradatiestreep. Volgende week wordt de situatie geëvalueerd. (Sky Sports)

- Liverpool verwacht nieuw bod op Coutinho

Liverpool bereidt zich voor op een nieuw bod van Barcelona op Philippe Coutinho. Het vorige bod (167 miljoen euro inclusief bonussen) werd door The Reds afgeslagen. De club lijkt nu wel bereidt te zijn te onderhandelen met de Catalanen, iets dat afgelopen zomer nog niet tot de mogelijkheden behoorde. (BBC)

- West Ham onderzoekt Livermore

Jake Livermore moet zich verantwoorden, nadat hij in de uitwedstrijd bij West Ham United een aanvaring had met de fans van de thuisploeg.  De West Bromwich Albion-middenvelder werd tijdens de wedstrijd gewisseld, waarna er een schermutseling met een aantal fans ontstond. Livermore moest uiteindelijk de spelerstunnel in begeleid worden. The Hammers zijn zelf het onderzoek gestart. (BBC) 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen