Spoorboekje: Barcelona speelt in beker, ook Spurs in actie

4 januari 2018, 07:00   Bijgewerkt: 3 januari 2018, 23:13

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 4 januari.

 

Nieuws

- Tagliafico naar Ajax

Het is wachten totdat Ajax de transfer van Nicolas Tagliafico ook meldt. Independiente meldde woensdagavond de transfer van de linksback. De officiële bekendmaking vanuit Amsterdam wordt vandaag verwacht, gepaard met verdere details.

Wedstrijden

Celta de Vigo - FC Barcelona (19.00 )

FC Barcelona speelt in de achtste finale van de Spaanse beker tegen Celta de Vigo. Het betreft een tweeluik, waarvan het eerste duel in het Municipal de Balaidos wordt gespeeld. Barça is de houder van de Copa del Rey. Het is voor de Catalanen de eerste wedstrijd sinds de gewonnen El Clasico (0-3), vlak voor Kerst. 

Tottenham Hotspur - West Ham United (21.00)

Een Londense ontmoeting sluit een week lang Premier League-voetbal af. Daarna kunnen de club aan de bak in de FA Cup. Na Tottenham Hotspur - West Ham United ligt de Engelse competitie tot volgende week zaterdag stil.

Voetbal op tv

18.55 uur: Celta de Vigo - FC Barcelona, Ziggo Sport Select - live verslag van het Spaanse bekerduel

20.50 uur: Tottenham Hotspur - West Ham United, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van de Premier League-wedstrijd

20.55 uur: Numancia - Real Madrid, Ziggo Sport Select - live verslag van het Spaanse bekerduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen