Excelsior wil zich het liefst versterken met buitenspelers

3 januari 2018, 21:58

Excelsior speurt deze winter de transfermarkt af op zoek naar versterkingen. De Kralingers richten zich op aanvallers. Een eenvoudige opgave wordt dat niet voor Excelsior, omdat de financiële middelen van de nummer twaalf van de Eredivisie beperkt zijn.

"We oriënteren ons op de aanvallers. Het liefst willen we aan de buitenkanten nog wat toevoegen, omdat we maar twee echte buitenspelers hebben", zegt algemeen directeur Ferry de Haan (foto) tegen RTV Rijnmond. Trainer Mitchell van der Gaag: "We hebben op Woudestein geen geldboom in de tuin staan. Dus het wordt weer goed puzzelen om één speler of twee spelers binnen te halen en spelers fit te houden."

Van der Gaag gaat zelf in de winterstop om tafel met de club. De trainer beschikt over een aflopend contract. "Het is geen geheim dat we tevreden zijn over Van der Gaag en zijn werkwijze", zegt De Haan.

Op de nieuwjaarsreceptie van Excelsior maakte De Haan de komst van waterpolocoach Robin van Galen ook bekend. Van Galen gaat zich buigen over het technische beleid en de topsportontwikkeling.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen