Gisteren gemist: Ajax heeft linksback binnen, Braafheid vertrekt

4 januari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 3 januari 2018, 23:47

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 3 januari.

Ajax heeft Tagliafico binnen: Independiente bevestigt transfer

Independiente meldde de transfer van Nicolas Tagliafico naar Ajax. De Argentijnse club publiceerde een afscheidsboodschap van hun aanvoerder. Het is wachten op de bekendmaking vanuit Amsterdam voor verdere details.

Waterpolocoach Van Galen gaat aan de slag bij Excelsior

Robin van Galen wordt bestuurslid van Excelsior. De succesvolle waterpolocoach gaat zich bemoeien met technische zaken en topsportontwikkeling. Hij gaat per 1 juli aan de slag in Kralingen. Tot die tijd treedt Van Galen op als adviseur.

Officieel: Braafheid vertrekt per direct bij FC Utrecht

Edson Braafheid is vertrokken bij FC Utrecht. In goed overleg hebben de Domstedelingen zijn contract per direct ontbonden, zo meldde de club woensdagavond. De 34-jarige linksback richt zich op zijn gezien en verhuist naar de Verenigde Staten.

Arsenal en Chelsea schieten weinig op met punt in spektakelstuk

Voor het publiek was het smullen, maar Arsenal en Chelsea schieten niets op met het gelijkspel in Londense derby (2-2) van woensdagavond. Het was een spektakelstuk waarin Arsenal een voorsprong verspeelde en ternauwernood een punt pakte.

Wenger klaagt wéér: "Die penalty is niet serieus te nemen"

Arsène Wenger uitte weer zijn onvrede over de arbitrage. Chelsea kreeg woensdag in de tweede helft tegen Arsenal (2-2) een discutabele strafschop, waaruit Eden Hazard de 1-1 scoorde. Hector Bellerin veroorzaakte de penalty met een overtreding op de Belg.

Belangrijke uitslagen:

Juventus - Torino 2-0

Lleida Esportiu - Atlético Madrid 0-4

Cadiz - Sevilla 0-2

Las Palmas - Valencia 1-1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen