Wenger klaagt wéér: "Die penalty is niet serieus te nemen"

3 januari 2018, 23:41

Arsène Wenger uit weer zijn onvrede over de arbitrage. Chelsea kreeg woensdag in de tweede helft tegen Arsenal (2-2) een discutabele strafschop, waaruit Eden Hazard de 1-1 scoorde. Hector Bellerin veroorzaakte de penalty met een overtreding op de Belg.

"Je kijkt naar zaken die van invloed zijn op de wedstrijd. Als het een strafschop is, hadden wij er twee moeten krijgen", zegt Wenger tegen BBC. "We hebben opnieuw te maken gehad met een slechte beslissing in ons nadeel. Ik wil hier eigenlijk niet over praten, omdat het mij frustreert. Maar die penalty is niet serieus te nemen."

Arsenal en Chelsea zorgden wel voor een spektakelstuk. "Het was geweldig, dat is waar je het over wilt hebben. We hebben drie wedstrijden in zes dagen gespeeld. Je kon zien dat het team alles gaf. We hebben te maken met een drukke agenda en nadelige beslissingen, maar de kwaliteit ligt hoog in onze wedstrijden."

Wenger liet zich deze week ook al negatief uit over de arbitrage, en moet mogelijk boeten voor zijn uitspraken. De Fransman is aangeklaagd vanwege beledigende teksten na afloop van het duel met West Bromwich Albion.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen