Overbodige Stans en NAC nemen afscheid van elkaar

4 januari 2018, 12:43

Het ongelukkige huwelijk tussen Jeff Stans en NAC Breda is beëindigd. De club uit Brabant laat donderdag weten dat het contract van de middenvelder na onderling overleg ontbonden is. Stans had in Brabant nog een verbintenis tot 2019.

De 27-jarige Stans kwam dit seizoen totaal niet in de plannen van Stijn Vreven voor en maakte nog geen minuut voor de Brabanders in de Eredivisie. Zijn laatste optreden voor de club dateert van 28 mei 2017, in de gewonnen uitwedstrijd tegen NEC in de finale van de play-offs om promotie naar de hoogste afdeling.

Vorig seizoen kwam hij nog tot twintig wedstrijden voor NAC in de Jupiler League. De Brabanders namen de middenvelder in 2016 transfervrij over van Excelsior, maar de periode van de middenvelder in Breda is dus uitgelopen op een teleurstelling.

Technisch directeur Hans Smulders denkt dat contractontbinding het beste is voor beide partijen. "Het is duidelijk dat Jeff in een moeilijke situatie heeft gezeten, omdat andere middenvelders op dit moment om sportieve redenen de voorkeur krijgen. We hebben de afgelopen tijd veel constructieve gesprekken met elkaar gevoerd en zijn tot de conclusie gekomen dat er voor Jeff geen perspectief meer is bij NAC. Het contract ontbinden is dan voor alle partijen de beste oplossing. Wij bedanken Jeff voor zijn inzet en wensen hem het allerbeste toe in zijn verdere carrière."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen