Fortuna Sittard legt jeugdinternational uit Servië vast

4 januari 2018, 13:24

Fortuna Sittard heeft zaken gedaan met FK Brodarac, een club uit Servië. De Jupiler League-club is erin geslaagd om Lazar Kojic vast te leggen. De achttienjarige jeugdinternational heeft voor 4,5 jaar getekend in Limburg.

Kojic speelde in de jeugdopleiding van Rode Ster Belgrado en vertrok later naar Brodarac. In november en december werkte hij een stage af bij Fortuna en dat is de club goed bevallen. "We zijn blij en trots dat we wederom een international aan ons hebben weten te binden. Lazar is een jonge, fanatieke en veelbelovende speler. We zijn ervan overtuigd dat hij van grote waarde zal zijn voor Fortuna", reageert voorzitter Isitan Gün.

De achttienjarige middenvelder voelt zich nu al thuis bij Fortuna."Vanaf het eerste moment dat ik hier kwam leek het alsof ik hier al heel lang rondloop. Iedereen gaf me meteen het gevoel dat ik deel uitmaak van de familie. Vooraf had ik al veel goede dingen gehoord over de club, de spelers, de staf en hun prestaties tot nu toe. Maar ook over de fantastische fans en de sfeer die zij brengen. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we die successen voortzetten en om zo nog meer mensen naar het stadion te trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen