Spoorboekje: start Italiaans feestweekend, Merseyside-derby

5 januari 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 5 januari.

Nieuws

Presentatie Tagliafico?

Nicolas Tagliafico arriveerde donderdag op Schiphol, mogelijk stelt Ajax hem vandaag officieel voor aan pers en publiek. De Amsterdamse club nam de 25-jarige verdediger onlangs over van het Argentijnse Independiente.

Wedstrijden

Fiorentina - Internazionale (20.45 uur)

Terwijl Befana, de vrouwelijke Italiaanse collega van Sinterklaas, de kinderen blij maakt met cadeautjes, wordt er ook dit jaar rond en op Driekoningen (6 januari) traditiegetrouw gevoetbald in de Serie A. Op de avond voor het feest staat er met Fiorentina - Internazionale een fraai affiche op het programma.

{image[322949][right-half][]}Liverpool - Everton (20.55 uur)

Na het Premier League-spektakel barst, zoals elk jaar, in het eerste weekend van januari het FA Cup-geweld los. De derde ronde begint met de Merseyside-derby tussen Liverpool en Everton op Anfield. Een maand geleden pakte Everton in de competitie op bezoek bij de stadsrivaal een punt (1-1).

Manchester United - Derby County (21.00 uur)

Manchester United had in vergelijking met Liverpool en Everton meer geluk bij de loting voor de derde ronde van de FA Cup. De ploeg van manager José Mourinho speelt thuis tegen Derby County, de nummer twee van het Championship (tweede niveau). Zekerheidjes kent het Engelse bekertoernooi echter niet.

Voetbal op tv

20.50 uur: Liverpool - Everton, FOX Sports 2, BBC One - live verslag van het FA Cup-duel 

20.55 uur: Manchester United - Derby County, FOX Sports 6 - live verslag van het FA Cup-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen