Gisteren gemist: prijs voor Salah, weer onderzoek naar Wenger

5 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 4 januari.

Salah verkozen tot Afrikaans voetballer van het jaar

Mohamed Salah is voor de eerste keer in zijn carrière uitgeroepen tot Afrikaans voetballer van het jaar. De Egyptische aanvaller van Liverpool liet donderdag op de verkiezing zijn clubgenoot Sadio Mané (Senegal) en Pierre-Emerick Aubameyang (Gabon, Borussia Dortmund) overtuigend achter zich.

FA opent alweer volgend onderzoek naar Wenger

Arsene Wenger moet zich weer eens verantwoorden voor zijn uitspraken over de arbitrage. De manager van Arsenal liet zich woensdag na het gelijkspel in de derby tegen Chelsea (2-2) kritisch uit over de scheidsrechter. Naar aanleiding daarvan heeft de Engelse voetbalbond FA een onderzoek geopend.

Dabney dos Santos eerste aanwinst Advocaat bij Sparta

Dick Advocaat heeft zijn eerste aanwinst als coach van Sparta Rotterdam binnen. De Kasteelclub meldde donderdag via haar digitale thuis dat ze met AZ overeenstemming heeft bereikt over de huur van Dabney dos Santos voor de tweede helft van dit seizoen.

KNVB en Makkelie klaren lucht: "Geen belangenverstrengeling"

De KNVB en scheidsrechter Danny Makkelie zitten weer op één lijn. De 34-jarige arbiter raakte onlangs in opspraak vanwege een geldlening van hem bij oud-scheidsrechter Jaap Uilenberg. Donderdag meldde de KNVB via de officiële kanalen het verschil van inzicht te hebben uitgesproken met Makkelie.

Bulthuis bevestigt aanstaande transfer naar Heerenveen

Dave Bulthuis heeft bevestigd dat hij op het punt staat terug te keren op de Nederlandse velden. De 27-jarige verdediger ondertekent vrijdag een contract voor 2,5 jaar bij sc Heerenveen. Hij is afkomstig van FK Qabala uit Azerbeidzjan.

Belangrijke uitslagen:

Tottenham Hotspur - West Ham United 1-1

Celta de Vigo - FC Barcelona 1-1

Numancia - Real Madrid 0-3

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen