Curator verbiedt Oss-stap Philips, spelers klaar met Achilles '29

5 januari 2018, 09:21   Bijgewerkt: 5 januari 2018, 09:29

Door het faillissement van Achilles '29 had aanvaller Guyon Philips bij zijn oude club FC Oss geregeld dat hij daar mocht meetrainen om zijn conditie op peil te houden. Dat is hem echter verboden door de curator, die het faillissement van de club uit Groesbeek begeleidt. Ook is er nog meer onrust bij de Tweededivisionist. 

"Tot mijn verbazing heeft Gyon een dreigende brief van de curator ontvangen waarin hem voorlopig de kans wordt ontnomen om te werken aan zijn toekomst", vertelt algemeen en technisch directeur Peter Bijvelds van FC Oss op de clubsite. "Er wordt zelfs gesproken over een 'wanprestatie'. Dat zal juridisch wel mogen, maar is wat mij betreft erg ongepast taalgebruik tegen een slachtoffer van een zeer vervelende situatie. Het slachtoffer wordt hierdoor juist gedupeerd en wellicht nu nog meer. Er wordt hem een kans ontnomen."

Sowieso is het nog altijd zeer onrustig in Groesbeek en omstreken. Het grootste deel van de selectie is de situatie meer dan beu en weigert uit te komen voor Achilles '29, dat nog wel de intentie heeft om door te gaan in de competitie. "Zoals het er nu voor staat, gaan wij dat dus niet doen. De maat is vol", sprak aanvoerder Boy van de Beek tegenover De Gelderlander. 

Doordat de club de spelers voor loog over de werkelijke financiële situatie en er mogelijk sprake wordt van noodgedwongen transfers om nog geld binnen te halen voor de schuldeisers, is de spelersgroep er klaar mee. De kans dat zij komende week tegen FC Lienden zullen spelen, lijkt dan ook erg klein.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen