[ENGELAND] Nominaties in Premier League zijn bekend

5 januari 2018, 12:01   Bijgewerkt: 5 januari 2018, 16:49

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Nominaties speler van de maand in Premier League

Marcos Alonso (Chelsea), Marko Arnautovic (West Ham United), Roberto Firmino (Liverpool), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Jesse Lingard (Manchester United), Riyad Mahrez (Leicester City), Nicolas Otamendi (Manchester City) en Mohamed Salah (Liverpool) maken kans om in de Premier League gekozen te worden tot speler van de maand december.

- Nominaties manager van de maand in Premier League

In de Premier League zijn de nominatie voor de manager van de maand bekend. Sam Allardyce (Everton), Antonio Conte (Chelsea), Pep Guardiola (Manchester City), Roy Hodgson (Crystal Palace), Jurgen Klopp (Everton) en Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) maken kans op de prijs vanwege hun prestaties in de maand december. De winnaar wordt volgende week vrijdag bekendgemaakt. (officiële kanalen Premier League)

- Mourinho woont in hotel

José Mourinho voelt zich gelukkig in een hotel in het centrum van Manchester. "Ik wil niet dat iemand zich zorgen maakt over dat ik een kamer van twee vierkante meter woon. Ik leef een appartement van een hotel, waar ik genoeg comfort heb. Daar heb ik alles wat ik wil, alsof ik in een huis woon. Ik ben gelukkig, mochten supporters zich dat afvragen. Ik kan alleen in een huis gaan wonen, ver weg van mijn assistenten, maar dan word ik een sombere man  en met sombere mannen kun je niet goed werken." (officiële kanalen Manchester United)

- Allardyce: "Buigen of barsten tegen Liverpool"

Everton leeft met vertrouwen toe naar de FA Cup-kraker van vrijdag tegen stadsgenoot Liverpool. The Toffees geloven in een stunt. "Het is geen competitiewedstrijd, er zijn geen punten te verkrijgen. Het is buigen of barsten", aldus manager Sam Allardyce. "Dit is anders dan een Premier League-wedstrijd, de druk is minder groot." Onder Allardyce zette Everton in de competitie een serie neer van zeven ongeslagen op rij. (officiële kanalen Everton)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen