Feyenoord neemt Huysegems over van AZ

6 juni 2006, 18:58

Stein Huysegems speelt de komende vier seizoenen voor Feyenoord. De 23-jarige Belgische aanvaller komt over van AZ, waar hij nog een contract had tot medio 2007. In Rotterdam moet de Belg de opvolger worden van Salomon Kalou, die vanaf volgend seizoen onder contract staat bij Chelsea.

Huysegems, die rugnummer elf toegewezen kreeg, is verguld met zijn transfer. "Het is toch een droom voor elke voetballer om voor Feyenoord te mogen spelen. Het is heel snel gegaan en ik ben heel blij dat het rond is gekomen. Als Feyenoord interesse toont, dan ga je. Deze club is toch nog een maatje groter dan AZ", zegt hij op de website van Feyenoord.

Hij vervolgt: "Ik word als linksbuiten gehaald. Ik ben doelgericht en hoop mijn goals mee te pakken. Uiteraard zal ik ook proberen zoveel mogelijk assists te geven op Dirk Kuyt."

"Huysegems is gehaald met een duidelijke reden", vertelt directeur Chris Woerts over de komst van de technische aanvaller. "Het was de uitdrukkelijke wens van de technische staf dat hij op links de opvolger zou worden van Salomon Kalou. We zijn heel blij met de komst van Stein, hij is een absolute versterking", aldus Woerts.

In totaal speelde Huysegems, die in 2003 van Lierse SK naar Alkmaar kwam, al 94 wedstrijd in de Nederlandse Eredivisie. In deze duels wist hij negentien keer te scoren. De laatste tijd maakte hij bovendien deel uit van de nationale selectie van België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen