Gerbrands: "Onzin groter dan de verhalen die kloppen"

5 januari 2018, 12:59

Toon Gerbrands ziet veel onzin geruchten voorbij komen. Zelf laat de PSV-directeur zich niet gek maken door alle verhalen die de revue passeren. Met name tijdens transferperiodes neemt de geruchtenstroom toe.

"In deze wereld is het een gekke maand", zegt Gerbrands tegen Omroep Brabant. "Er zijn veel geruchten en er is transfernieuws. Vaak brengen zaakwaarnemers de geruchten de wereld in. Wij kunnen niet op alles reageren. De onzin die we meemaken is groter dan alle verhalen die kloppen."

Gerbrands' collega Marcel Brands, de technisch directeur van PSV, werd vorige maand in verband gebracht met een vertrek naar Chelsea. "Ik heb vijf jaar met hem bij AZ gewerkt en nu bij PSV. Als er iets speelt, dan ben ik die eerste die hij belt. Dat verhaal klopt dus niet."

Cocu

Trainer Phillip Cocu heeft in Eindhoven nog een contract voor anderhalf jaar. Een vertrek aan het einde van het seizoen is niet aan de orde. Gerbrands: "Dat is ook zo'n wonderlijk verhaal. Volgens mij gaat het goed. Het is een bericht dat vaker in de mediawereld komt. Een half jaar geleden moest Cocu volgens iedereen weg, leek het nergens op. Nu staan we bovenaan en klopt alles weer. Wij duiken niet zo snel in extremen. Het is niet zo geweldig goed of geweldig slecht als iedereen denk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen