Verbeek: "Gaat hele klus worden om het vege lijf te redden"

5 januari 2018, 20:50

FC Twente staat halverwege de Eredivisie op de zestiende plaats en dus is er na de winterstop nog veel werk aan de winkel. Dat beseft ook trainer Gertjan Verbeek, die uiterst realistisch is in aanloop naar de tweede seizoenshelft. Hij vindt dat de Tukkers alle zeilen moeten bijzetten.

Twente staat zestiende, met slechts vier punten meer dan hekkensluiter Roda JC. "Ik heb het idee dat iedereen er vrij nuchter onder is en weet wat ons te wachten staat in de tweede seizoenshelft en dat het nog een hele kluif gaat worden om het vege lijf te redden. Maar we gaan er alles aan doen om dit te bewerkstelligen", laat hij weten in gesprek met RTV Oost.

Verbeek bereidt zich met Twente in Spanje voor op seizoenshervatting. Aanvankelijk was hij behoorlijk kritisch over de trip, maar nu maakt hij er het beste van in San Pedro Del Pinatar. "De omstandigheden zijn prima", zegt de coach. "Ik zou haast zeggen ideaal als je kijkt naar het weer en de velden. Het gemoed is dus goed. We trainen meer dan normaal. Dus het is fysiek wat zwaarder. Je bent allemaal van huis. En het is dan interessant om te zien hoe iedereen daar op reageert. Je hebt dertig unieke personen mee en dan is interessant om te zien hoe ze reageren op de prikkels die ze kunnen krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen