Internazionale lijdt weer puntenverlies in de Serie A

5 januari 2018, 23:09

Internazionale deed lange tijd mee om de bovenste plaatsen in de Serie A, maar moet nu een pas op de plaats maken in de titelstrijd. Het team uit Milaan verspeelde vrijdagavond wederom een overwinning. Tegen Fiorentina bleef het steken op een 1-1 gelijkspel.

Topschutter Mauro Icardi had Inter in de 55ste minuut nog op een 1-0 voorsprong gezet in het Serie A-duel. De Argentijn tikte van dichtbij binnen en maakte zijn negentigste doelpunt in dienst van Internazionale. Giovanni Simeone gooide in de 91ste minuut vervolgens echter roet in het eten voor Inter. De zoon van Atlético Madrid-coach Diego Simeone tekende met zijn zevende goal van het seizoen voor de 1-1. Het is de derde keer op rij dat Inter puntenverlies lijdt, na het verlies tegen Sassuolo en het gelijkspel tegen Lazio Roma. Inter staat nu derde, met zes punten achterstand op Napoli.

Dat Fiorentina gelijkspeelt, mag geen verrassing heten. De middenmoter kende in zes van de laatste acht competitiewedstrijden een puntendeling.