Gisteren gemist: prachtig debuut Van Dijk, nieuws over Nouri

6 januari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 5 januari 2018, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 5 januari.

Formaliteiten afgerond: Tagliafico voor 4

Op de dag dat Alfred Schreuder als nieuwe assistent-trainer werd gepresenteerd, is Ajax er ook in geslaagd om de transfer van Nicolás Tagliafico af te ronden. De Amsterdammers maken de overstap op de eigen website bekend en laten weten dat het een contract voor 4,5 jaar betreft. De linksback wordt overgenomen van Independiente.

De Jong vindt met Mainz razendsnel een nieuwe club

Nigel de Jong heeft niet lang nodig gehad om een nieuwe club te vinden nadat eerder vandaag zijn contract bij Galatasaray werd ontbonden. De 33-jarige middenvelder heeft een verbintenis gesigneerd bij FSV Mainz 05, dat hem tot het einde van het seizoen heeft vastgelegd.

Everton heeft met Tosun de gewenste spits binnen

Terwijl Everton in de FA Cup tegen rivaal Liverpool speelt, is de blauwe club uit Liverpool met groot transfernieuws op de proppen gekomen. De club meldt dat Cenk Tosun voor 4,5 jaar getekend heeft bij de Premier League. Met de Turk heeft Everton de gewenste nieuwe spits eindelijk in huis.

Van Dijk kent absoluut droomdebuut met heldenrol in derby

Beter debuteren bij een nieuwe club dan Virgil van Dijk vrijdag gedaan heeft, kan eigenlijk niet. De Nederlandse verdediger begon enkele dagen na zijn peperdure transfer direct in de basis bij Liverpool en kende een geweldige entree op Anfield Road. De verdediger kopte in de 320ste Merseyside-derby in de slotfase de beslissende 2-1 tegen de touwen tegen Everton en hielp The Reds daarmee naar de vierde ronde van de FA Cup.

'KNVB en Ajax waren op de hoogte van hartafwijking Nouri'

De NRC is vrijdag met groot en onthullend nieuws naar buiten gekomen. Het dagblad bericht dat de KNVB en Ajax op de hoogte waren van een hartafwijking bij Abdelhak Nouri. Ook is er volgens de krant sprake van een conflict tussen de familie en de Amsterdamse club.

Van Dijk geniet van debuut: "Fantastisch

Virgil van Dijk heeft met volle teugen genoten van zijn debuut voor Liverpool. De verdediger maakte in de slotfase de winnende treffer tegen rivaal Everton (2-1), waardoor de nieuwe club van Van Dijk verder gaat in de FA Cup. De Nederlander spreekt van een 'fantastische avond'.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen