De Vrij twijfelt aan contractverlenging bij Lazio

6 januari 2018, 15:28

Stefan de Vrij twijfelt of hij zijn aflopende contract bij Lazio wil verlengen. Dat zegt directeur Igli Tare, die zeker hoe dan ook wil dat de Oranje-international het seizoen in Rome afmaakt.  "We moeten geduld hebben met De Vrij", zegt Tare tegen Mediaset Premium.

"Hij twijfelt nog steeds aan contractverlenging. Maar ik hoop zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben. We hebben hem geen deadline gegeven. Het is ook een keuze die hij met zijn hart moet maken. Ik hoop dat hij beslist bij Lazio te blijven."

De Romeinen willen in ieder geval het seizoen afmaken met de 25-jarige verdediger. "Het is niet de bedoeling om hem in januari te verkopen. Hij is een belangrijke speler, met hem kunnen we geweldige prestaties neerzetten. Als hij geen nieuw contract tekent, zal hij toch het seizoen bij Lazio afmaken."

Lazio neemt het risico dat De Vrij gratis de deur uitloopt. "Het is waar dat hij vanaf 1 februari voor een andere club kan tekenen. Het belangrijkste is dat wij vooruit willen, met of zonder De Vrij. Er is geen gebrek aan spelers in de wereld. We moeten slim zijn en de beste spelers vinden, voordat zij tot bloei komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen