Ontslag Keizer doet De Boer pijn: "Heel erg sneu voor hem"

6 januari 2018, 21:52

Frank de Boer leeft mee met Marcel Keizer. De na zijn ontslag bij Crystal Palace werkeloze trainer vindt het 'sneu' dat Keizer al binnen minder dan een halfjaar op straat werd gezet door Ajax. De Boer had niet verwacht dat zijn collega zo snel zou worden ontslagen door de Amsterdamse club.

"Het was onverwacht, ik denk voor heel veel mensen", zegt hij tegen Voetbal Inside. "Je verwacht het niet op zo'n moment, dan had je verwacht dat het eerder was gebeurd. Je denkt 'laat het tot de winterstop zo en ga dan evalueren'." Zolang wilde Ajax niet wachten, waardoor Keizer zijn baan bij de club kwijt is. "Het doet me altijd pijn, ook omdat ik Marcel Keizer een fantastische trainer vind en een fantastisch persoon. Het is heel erg sneu voor hem. We weten allemaal dat de druk bij Ajax heel hoog is maar hij heeft niet de tijd gekregen om zijn visie uit te werken. Dat de trainerswereld hard is, heb ik ook ondervonden."

Dat Dennis Bergkamp ook uit zijn functie werd ontheven door Ajax, noemt De Boer verrassend. "Dat heeft me zeker verbaasd, ook omdat hij net had bijgetekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen