Assaidi hoopt op WK-uitnodiging: "Ze weten wat ik kan"

6 januari 2018, 23:53   Bijgewerkt: 7 januari 2018, 00:01

Oussama Assaidi gaat er alles aan doen om er in de zomer bij te zijn als Marokko naar Rusland afreist voor het WK. De buitenspeler van FC Twente hoopt zich gedurende dit seizoen in de kijker te spelen bij bondscoach Hervé Renard.

Hoe hij er momenteel op staat bij de nationale ploeg, weet hij niet. "Ik laat het op me afkomen", zegt hij tegen RTV Oost. "Het WK zou mooi zijn. Je wilt als voetballer het hoogste bereiken en daar hoort een WK bij. Het is top om dat te mogen spelen, zou mooi zijn, maar ik ben er niet echt mee bezig. Ik probeer zo goed mogelijk te voetballen en dan zie ik de rest van zelf wel."

Assaidi is veertienvoudig international van Marokko, maar heeft momenteel geen contact met Renard. "Ik heb helemaal niets gehoord. Ze weten wat ik kan. Ik heb er vaker bijgezeten. De assistent-coach ken ik goed en hij precies wat ik kan. De huidige trainer ken ik niet, maar we zien het wel. Ik ben er niet echt mee bezig. Ik ben bezig met Twente en proberen hier zo goed mogelijk te voetballen. Daar hebben we iedereen voor nodig en we moeten aan de bak."

De 29-jarige buitenspeler staat halverwege de competitie op zes doelpunten in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen