Gisteren gemist: hattrick Dost, Go Ahead en City doen zaken

8 januari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 7 januari 2018, 23:13

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 7 januari.

Dost maakt hattrick en helpt Sporting aan ruime zege

Bas Dost is weer van grote waarde geweest voor Sporting Portugal. De spits maakte zondagavond een hattrick in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Maritimo (5-0). Voor Dost (op archiefbeeld) staat de teller na zeventien wedstrijden alweer op zestien doelpunten in de Primeira Liga. Het is bovendien zijn tweede hattrick van dit seizoen.

Go Ahead Eagles huurt Nemane van Manchester City

Go Ahead Eagles huurt Aaron Nemane van Manchester City. De twintigjarige rechtsbuiten maakt het seizoen af in Deventer, zo heeft de Jupiler League-club bekendgemaakt. De in Engeland opgegroeide Fransman kan ook uit de voeten op de linkervleugel.

Ajax met vier talenten op trainingskamp naar Portugal

Erik ten Hag neemt vier Ajax-talenten mee op trainingskamp naar de Portugese Algarve. Mitchell Bakker, Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang en Kaj Sierhuis (foto) stappen maandag ook in het vliegtuig, meldde Ajax. Voor hen wordt het een vuurdoop, omdat zij nooit eerder met de A-selectie meereisden.

Arsenal raakt FA Cup kwijt na blamage tegen Nottingham

Een enorme blamage van Arsenal in de FA Cup. De bekerhouder ligt uit het toernooi door een pijnlijke 4-2 nederlaag in de derde ronde tegen Nottingham Forrest, de huidige nummer veertien van het Engelse Championship.

Real Madrid blijft knoeien: dapper Celta pakt terecht punt

Real Madrid heeft de Primera Division dramatisch hervat. Het eerste duel van 2018 leverde voor de ploeg van Zinedine Zidane een gelijkspel op tegen het dappere Celta de Vigo (2-2). Een terechte uitslag, want Celta speelde in eigen huis met veel lef.

Belangrijke uitslagen

Nottingham Forrest - Arsenal 4-2

Stade Rennes - Paris Saint-Germain 1-6

Sporting Portugal - Maritimo 5-0

FC Porto - Vitoria Guimaraes 4-2

FC Barcelona - Levante 3-0

Celta de Vigo - Real Madrid 2-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen